Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

bootcamp googleGoogle Dublin is het hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dit jaar is Ionmoon voor het eerst uitgenodigd om op 13 en 14 oktober in Dublin de Google Adwords examens te begeleiden. Wij verzorgen al vele jaren de examenbegeleiding in o.a. Londen en Manchester.

Google Dublin

Google Dublin helpt startups en MKB bedrijven tot grote internationale coöperaties binnen het werkgebied hun wereldwijde klanten te bereiken. Wanneer je een professionele internet marketing afdeling op wilt zetten binnen je bedrijf kan de Google certificering hierbij niet meer ontbreken.

Wat Ionmoon doet

Eigenaar Geddy van Elburg reist 13 en 14 oktober af naar Dublin om de laatste Google insights te geven aan marketing professionals uit verschillende landen. Zij worden gedegen voorbereid op het Google Adwords examen die zij na afloop van de presentatie zullen afleggen.