CAMPAGNE STRATEGIE

Multi-channel marketing strategieën om traffic en conversie te verhogen

 

VAN BRANDING TOT LEADGENERATIE

Onze campagne strategie is altijd op data gebaseerd en sterk gericht op de doelgroep die jij wilt bereiken en wilt converteren. We onderzoeken hoe jij van anonieme bezoekers tot leads en klanten komt. Daarbij geven we strategische content aanwijzigingen en Conversie Optimalisatie tips.

Onze campagne strategie begint altijd bij jou, zodat jouw brand en boodschap stevig worden neergezet. Vervolgens wordt er een markt onderzoek gedaan om jouw doelgroepen te identificeren en de kanalen te herkennen waar zij het beste bereikt kunnen worden.

VISUALISEREN

Op basis van ons onderzoek en jouw doelgroep ontwikkelen we een digitaal marketing rapport met een visuele uitwerking hoe jouw publiek zich in een campagne gedraagt en reageert op jouw boodschappen. Deze stap maakt in de toekomst content creatie makkelijker.

Onze bezoekersflows laten zien hoe jouw doelgroep zich gedraagt en hoe je het beste communiceert om ze te activeren.

Vervolgens maken we samen met jou een benchmark en zetten een meetplan op. We kijken daarbij natuurlijk naar het grote doel: meer conversies en een positieve ROI. Maar ook stappen naar dit doel worden gemeten. Denk daarbij aan KPI’s zoals instappagina’s, clickratio’s en conversieratio’s.

Na de implementatie wordt het gedrag gemonitord en bijgesteld. Met A/B testen wordt er continue gewerkt aan het optimaliseren van de bezoekers beleving van jouw site.

 

KLAAR OM TE STARTEN?

Ben jij eraan toe om samen met ons een nieuwe campagnestrategie op te zetten? Wil je meer weten over ons proces? Vul het aanvraagformulier in.