GOOGLE ADS

Van strategie tot setup en beheer

 

Google Ads Meer dan Keywords

Als je snel meer traffic/bezoekers op jouw site wilt, is Google Ads geschikt voor je. Door advertenties te maken en te betalen voor een plek bovenaan een pagina, levert Google Ads snel resultaten.

Adverteren bij zoekmachines als Google Ads en Bing vormt een stevige basis onder jouw internet marketing. Bij Ionmoon gaan we voor een geïntegreerde aanpak waarbij zowel adverteren in de zoekresultaten, display adverteren, Google Shopping en YouTube adverteren in een perfecte mix tot resultaten leiden.

Google is de belangrijkste zoekmachine, maar we kunnen ook jouw Bing Ads optimaliseren en beheren.

Google Ads Management- Beheer

We kunnen voor jouw een eerste campagne opzet maken: keyword onderzoek, het maken van jouw eerste advertentieteksten, het maken van landingspagina’s en trainingen verzorgen.

Als je al een Google Ads campagne hebt die niet voldoende presteert, kunnen we deze compleet optimaliseren, zodat er weer focus komt op het vergroten van de conversies en het verbeteren van de ROI (Return on Investment).

Wij kunnen ook het dagelijkste beheer en management van jouw campagnes overnemen en met de focus op jouw conversies en ROI jouw Google Ads account beheren. Maandelijks krijg je een rapportage die we bespreken met als uitgangspunt jouw verdere groei.

Een voorbeeld van onze diensten

Mobile Campagnes

 

Video Campagnes

 

Branding Campagnes

 

Discovery campagnes

 

Shopping campagnes

 

Display campagnes

 

Meer over internationale digitale marketing

Wat is cultuur en waarom heb je het nodig

Wat is cultuur en waarom heb je het nodig

Ontsluit de kracht van cultuur in jouw wereldwijde marketingstrategieCultural insights Navigeren door culturele complexiteiten in internationale verkoop en marketingIs er wel eens een deal door je vingers geglipt en heb je je achter de oren gekrabd en afgevraagd wat...

Lees meer

GOOGLE ADS OPTIMALISATIE

Wil je weten of jouw Google Ads goed presteert? Of wil je een nieuwe account of campagne opzetten?