MARKTANALYSE

Het startpunt van elke succesvolle campagne

 

PERSONA ONDERZOEK

Marktanalyse vormt de kern van onze digitale marketing diensten. Identificeren van jouw doelgroep, identificeren van hun gedrag en koopbehoeftes. We bepalen niet alleen de grotere doelgroepen, maar gaan dieper met (gedrags)persona’s.

We doen een uitgebreid persona onderzoek. Dat gaat verder en dieper dan veelal gebruikelijk is. Soms zijn bijvoorbeeld leeftijd, interesses en andere persoonlijke kenmerken wel van belang, maar voor veel B2B branches maken de persoonlijke kenmerken helemaal niets uit. Gebaseerd op gedragspatronen van verschillende groepen (bijv. beslissers, technische personeel, enz.) kunnen we ook persona’s creëren voor B2B klanten.

Op basis van ons onderzoek en jouw doelgroep ontwikkelen we een digitaal marketing rapport met een visuele uitwerking hoe jouw publiek zich in een campagne gedraagt en reageert op jouw boodschappen. Deze stap maakt in de toekomst content creatie makkelijker.

PERSONA ARCHITECTUUR

Gebaseerd op de gedragspersona’s kijken we of deze groepen goed door uw website komen. Kunnen zij de informatie wel goed vinden? Voor verschillende gedragspersona’s ligt dat verschillend. En soms zijn er meerdere persona’s betrokken bij de aanschaf van uw producten of diensten.

Na de implementatie wordt het gedrag gemonitord en bijgesteld. Met A/B testen wordt er continue gewerkt aan het optimaliseren van de bezoekers beleving van jouw site.

 

  • Persona ontwikkeling
  • Persona architectuur
  • Marktsegmentatie
  • Conversie optimalisatie

 

KLAAR OM TE STARTEN?

Ben jij eraan toe om samen met ons te werken aan een nieuwe persona architectuur? Wil je meer weten over ons proces? Vul het aanvraagformulier in.