IONMOON

EXPERT in INTERNATIONAL DIGITAL MARKETING & ANALYSE

 

Bridging the Gap between the Now and the Next

JOUW UITDAGINGEN, GEDDY’S OPLOSSINGEN

In een steeds veranderende digitale wereld, waar sommigen onzekerheid zien, zien Geddy van Elburg en IONMOON mogelijkheden. Met bijna 25 jaar ervaring loopt Geddy voorop in het omarmen van digitale veranderingen. Dat maakt haar jouw ideale partner om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Haar aanpak is niet alleen gericht op technologie; het is een holistische balans van technologie en mensenwerk.

EEN UITGEBALANCEERDE VISIE

Geddy gelooft in een symbiotische relatie tussen uw bedrijf en uw klanten. Door een combinatie van strategisch advies, praktijkervaring, probleemoplossend inzicht en creatieve flair transformeert ze bedrijven zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Samen met Geddy reis je van het nu naar de toekomst, waardoor je bedrijf veerkrachtig en wendbaar wordt.
Geddy’s aanpak gaat veel verder dan cijfers. Haar belangrijkste overtuiging is dat menselijk gedrag, geïnterpreteerd door de lens van analytics, de sleutel is tot zakelijk succes. Dit is vooral belangrijk voor B2C- en internationale B2B-bedrijven die willen opschalen.

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Geddy wordt wereldwijd erkend als expert in cross-culturele digitale marketing en analytics en heeft een talent voor het identificeren van gemiste zakelijke kansen en onaangeboorde markten. Haar advies op maat optimaliseert niet alleen, het revolutioneert. Door gebruik te maken van Geddy’s waardevolle inzichten hebben bedrijven niet alleen hun winstgevendheid verhoogd, maar ook hun wereldwijde aanwezigheid vergroot.

TWEE ROLLEN, ÉÉN EXPERT

Geddy is niet alleen een consultant, maar ook een praktijkdeskundige. Ze heeft bedrijven en hun medewerkers internationaal begeleid, gecoacht en getraind en haar expertise is breed en diep. Ionmoon richt zich niet alleen op digitale statistieken, maar ook op het begrijpen hoe culturele factoren online gedrag beïnvloeden – een cruciale overweging voor internationale bedrijven.

Vanuit mijn interesse in de menselijke kant van analytics leerde ik de culturele verschillen in de landen om ons heen te begrijpen. Daarom zal bij de interpretatie van internationale analytics-gegevens altijd rekening moeten worden gehouden met de verschillende culturele perspectieven.

Omdat mensen allemaal een nationale culturele achtergrond hebben, is Ionmoon geïnteresseerd in hoe dit hun online gedrag, beslissingen en koopgedrag beïnvloedt. Er is geen goed of fout in verschillend cultureel gedrag. Er is geen beter of slechter. Het is alleen anders. Het begrijpen van deze verschillen en hoe ze het succes van een bedrijf beïnvloeden intrigeert me.

Spreker, Trainer & Thought Leader

Geddy is an influential voice in the international digital marketing space. Her workshops and keynote speeches are sought-after events, sharing revolutionary perspectives on cross-cultural analytics.

Komende Sessies/ Webinars etc.

Marketing Analytics Summit Berlijn 16 November 2023: Presentatie Working with national culture clusters in your export marketing analysis

Voorgaande sessies/ Webinars etc.

Test and Learn Community 6 Oktober 2023: Webinar Working with national culture clusters in your export marketing analysis

Marketing Analytics Summit  Cross-Cultural Digital Analysis a Practical Approach
21 June 2023 Las Vegas

MKB Trade Office: Workshop Digital Online Marketing
September 2022 Deventer

Marketing Analytics Summit  Cross Cultural Digital Analysis
June 2022 Las Vegas

Virtual  Marketing Analytics Summit: Cross Cultural Digital Analysis
March 2022

UnternehmerVerband Mecklenburg Vorpommern & Connected Companies: Bridging cultural differences
Rostock nov 2021

Webinar Snoobi Finland: Webinar GPDR 2021

Webinar Metaalunie: Webinar Digital business in Germany 2021

Webinar MKB Trade Office: Country special Sweden 2020

Presentation MKB Deventer: Scandinavia Deventer 2019

MOA Digital Analytics Congres oktober 2019

Women in Analytics Amsterdam 2018

Deventer grows Digital 2018 Webanalyse voor MKB

Web Analytics Wednesdays Copenhagen 2018

Deventer grows Digital 2017 Opening keynote

Amsterdam Internationale digitale analisten door IHH Nordic 2017

Deventer Marktplaats 2017: Keynote on digital marketing

DAHub Workshop Privacy with Auralie Pols at   Berlin 2016

Waarom samenwerken met IONMOON?

Met IONMOON krijg je niet alleen rapporten; je krijgt een dieper inzicht in menselijke inzichten die je kunt gebruiken om je internationale business te laten groeien. Samenwerken met IONMOON is een unieke reis die menselijk inzicht en zakelijke expansie combineert, ondersteund door data gedreven internationale analyse, strategie en internationaal enthousiasme.

Doe mee voor een unieke IONMOON ervaring die data-interpretatie combineert met bruikbare inzichten. Laat mij je begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die de weg vrijmaken voor jouw internationale succes.

Uw volgende stap is duidelijk: werk samen met Geddy. Transformeer uw digitale toekomst, vandaag.

DIGITALE ANALYTICS INSIGHTS & CULTUUR CLUSTER SEGMENTATIE

Masterclass

 

In-COMPANY TRAINING & CONSULTANCY 

 

WHITEPAPERS & SPREKER

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

WHITEPAPER:Culturele invloeden in Duits-Nederlandse zakenrelaties.

Een gids voor Nederlandse technologie- en maakbedrijven om meer gebruik te maken van culturele invloeden in Duits-Nederlandse zakenrelaties.
Leer hoe u meer uit het contact met uw Duitse klanten kunt halen en hoe u een productieve en succesvolle samenwerking tot stand kunt brengen.