WEB Development

 

Websites die het verschil maken

De beste websites zijn geen brochures. Een website van Ionmoon lijkt nog het meest op jouw beste en hardwerkende salesmensen. Toegewijd, hardwerkend en altijd gefocust op een beter resultaat.

Customized Site Bouw

Jouw website staat in het hart van alle marketing en sales inspanningen. De site is een cruciaal element waarmee je contact legt met jouw klanten. Elk bedrijf heeft een eigen klant-DNA, een eigen hartslag. Daarom werkt een maatwerk website vaak beter. De communicatie tussen jou en jouw toekomstige en bestaande klanten is immers uniek.

WEBSITES IN WORDPRESS

Niet voor niets is WordPress op dit moment het meeste gebruikte CMS ter wereld. De flexibiliteit en het vermogen om snel aan te passen aan jouw marketing behoeften, maakt dit systeem geschikt voor leadgeneratie websites, in https.

BOUW EN ONTWERP VAN LANDINGSPAGINA’S

Voor een persoonlijkere ervaring vanuit een campagne of voor een speciale doelgroep maken wij landingspagina’s in jouw eigen site, WordPress, SquareSpace, of andere systemen. Koppelingen met CMR software mogelijk voor e-mail automation.

MEER DAN WORDPRESS

Naast WordPress werken we samen met verschillende gerenomeerde technische implementatiepartijen waarmee we ook websites kunnen aanbieden in andere platformen. Denk daarbij eens aan Ruby, Magento, .net, en anderen. Meer weten?

B2B WEBSITES

Goede B2B websites zijn niet alleen een visitekaartje. Steeds meer worden zij ingezet in het marketing en salestraject. Koppelingen met jouw CRM systeem of met Hubspot, kunnen helpen om dit proces te optimaliseren.

E-COMMERCE

Een stevig platform met voldoende mogelijkheden voor A/B testen en marketing optimalisatie is een voorwaarde om een webshop goed te laten groeien.

INTERNATIONALE WEBSITES

Internationale websites zijn meer dan alleen een vertaling. Ook technisch moet een site voorbereid zijn op een goede internationale marketing.

Webdesign

Voordat je begint met nieuwe digitale marketing campagnes, stel jezelf de volgende vraag: Is jouw website wel up-to-date? Heeft deze een redesign nodig?