E-COMMERCE WEBSHOPS

De start van een succesvolle groei

 

E-COMMERCE IN WORDPRESS

Het succes van jouw webshop begint bij een veilige winkelervaring voor jouw klanten. Maar echt groeien en succesvol worden doe je alleen als je tijdens de bouw van jouw webshop ook rekening houdt met gebruiksvriendelijkheid, User-Experience, content strategie en digitale marketing.

Klanten aantrekken, ze helpen bij de juiste keuze van jouw producten en ze door het aankoopproces loodsen zijn voor iedere webshop basisvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn allemaal te realiseren in een WordPress webshop met Woo-commerce.

Schaalbaarheid speelt bij de keuze van het platform een grote rol. Maar ook inspelen op een snel veranderend klantgedrag kan één van de voorwaarden zijn bij de keuze voor jouw webshopplatform. Welke functionaliteiten en processen wil je automatisch laten verlopen en moet je dus koppelen? Soms is de keuze voor een ander platform dan ook logischer. Denk daarbij eens aan Salesforce, Magento of maatwerk. Maatwerk hoeft niet altijd duurder te zijn.

 

MEER DAN WORDPRESS

Ook als WordPress geen optie is voor jouw webshop, kunnen we je helpen. Samen met onze gerenommeerde technische implementatiepartners kunnen we ook andere webshop systemen aanbieden. Door onze projectmanagementervaring en onze ervaring met de bouw van vele webshops, zorgen we ervoor dat ook dit proces goed verloopt.

 

INTEGRATIES

  • Betalingssystemen (Payment service Providers)
  • Variabele BTW settingen
  • Voorraad beheer (intern en dropshipment)
  • Logistieke koppelingen (track & trace)
  • Productvariaties
  • Prijsmodellen
  • Integratie met Hubspot of andere CRM systemen
  • Integratie met mailsystemen

 

MOBILE FRIENDLY

 

 E-COMMERCE

 

WEBSHOPS

 

ONZE AANPAK

We gaan samen met jou eerst de wensen en mogelijkheden goed in kaart brengen. Pas dan gaan we verder met onze geïntegreerde aanpak. We vertellen je er graag meer over. 

 

 

TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

Is jouw webshop verouderd? Wil je er meer resultaat uit halen? Wil je meer weten over ons proces? Vul het aanvraagformulier in.