Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Website en App ontwikkeling

Tegenwoordig gaan we niet meer online, we leven online. Bij Ionmoon spelen we daar natuurlijk op in. U kunt bij ons terecht voor een website of een webshop of voor de ontwikkeling van een app. Naast onze eigen ontwikkelaars werken we nauw samen met specialisten.

Webbouw en appbouw

Van ontwerp tot technische realisatie helpen we uw bedrijf met uw online platform. Omdat Ionmoon weet wat een website of app voor uw marketing betekent houden we daar vanaf het eerste begin rekening mee. Full responsive of speciale mobiele sites, zoekmachine vriendelijk? Onze technische afdeling weet hoe ze hier rekening mee moeten houden.

Website in WordPress

Wordpress is op dit moment het meest populaire CMS systeem ter wereld. Niet zo gek, want het is flexibel en als internet marketeer kunt u uw ideeën makkelijk realiseren. Ionmoon bouwt WordPress websites om leads te genereren, shops met offertemodules en volledige webshops.

Overige systemen

Meer complexere websites en e-commerce platforms bouwen we samen met onze partners in systemen als Intershop, en Ruby on Rails. 

Full responsive

Meer dan de helft van alle online gebruik gaat via mobiel. Dat betekent dat ook uw website mobielvriendelijk moet zijn. Bij Ionmoon gaan we standaard uit van full responsive websites, maar als het voor uw doelgroep beter is om een specifieke mobiele website te maken naast de “computerversie”, zullen we dat zeker doen.

Ecommerce

Er bestaan vele Ecommerce platforms. De keuze voor een platform is afhankelijk van het aantal producten, de hoeveelheid traffic en de koppelingen met logistiek. Ionmoon helpt u bij de juiste keuze voor een platform en werkt samen met betrouwbare implementatiepartners.

Samenwerken met Partners

Digitale platformen, e-commerce ontwikkelingen, ze staan nooit stil. Daarom werken we bij Ionmoon altijd samen met topspecialisten. Door samen te werken kunnen we hoge kwaliteit leveren, of dit nu gaat om technische integratie, teksten of design.

Meer weten over de bouw van een website of app?

Welke doelstelling u ook heeft, bij Ionmoon helpen we u graag om de juiste oplossing te kiezen voor uw situatie en budget. Vraag onze adviseurs om advies.