DIGITALE MARKETING 

 

Maak jouw bedrijf succesvoller met Digitale Marketing

Om succesvol te zijn, moet jouw bedrijf opvallen tussen de talrijke online concurrenten. Maar hoe doe je dat? Bij Ionmoon gaan we altijd uit van jouw doelgroepen en jouw klanten. Hoe bereik je hen het beste? Hoe zorg je voor de juiste beleving? Onze basis vinden we in data en webanalyse van waaruit we een vertaalslag maken naar verschillende campagnes en kanalen om nieuwe klanten zo goed mogelijk te kunnen bereiken. Daarvoor moet je op die platformen zichtbaar zijn waar jouw potentiële doelgroep te vinden is. Zo maken we het verschil voor onze klanten. Hogere klanttevredenheid, meer zichtbaarheid en groei.

Geïntegreerde aanpak

Rendement uit jouw online inspanningen begint met een stevige digitale marketing strategie. Ionmoon is een specialistisch digitaal internet bureau met een complete visie die we vertalen naar een multi-channel aanpak. Dat wil zeggen, een geïntegreerde aanpak van zoekmachine marketing, social media, email marketing én uw offline marketing. Kortom, de perfecte combinatie van online vindbaarheid, online branding én groei.

ONZE INTERNET MARKETING DIENSTEN

Ook als je geen geïntegreerde oplossing zoekt, bieden we onze diensten aan als aanvulling op jouw marketing team.

Google ads

Creëren van doelgerichte en aangepaste boodschappen

Hoe maak je je zichtbaar tussen de biljoen websites die er bestaan? Hoe bereikt jouw bedrijf de juiste doelgroep? Wij helpen je om de juiste doelgroep te bereiken met speciaal voor hen geschreven advertentieteksten. Deze campagnes zijn schaalbaar. Je kunt klein beginnen met een aantal basisdoelen en je kunt dan opschalen zodra je resultaten ziet.

SEO setup en audit

Bereik jouw publiek op de juiste tijd en het juiste platform

Effectieve SEO gaat verder dan een eenmalige optimalisatie van jouw website. Het is een continue proces waar tijd en aandacht geschonken moet worden aan het optimaliseren van content, user experience en online zichtbaarheid.

Social Media Marketing

Bereik het juiste publiek op het juiste platform

Social media is geschikt om mensen te bereiken op het platform dat persoonlijk voor hen de meeste waarde heeft. Hier communiceren ze met vrienden en familie en met mensen met dezelfde interesses. Elke campagne wordt geanalyseerd, zodat je ook in de toekomst met de uitkomsten kunt werken.

Campagne Strategie

Multi-channel marketing strategieën voor meer verkeer en meer conversies

Onze campagne strategieën zijn altijd gebaseerd op data, gericht op jouw doelgroepen en gefocust op het bereiken en converteren van jouw publiek. We geven duidelijke richtlijnen over welke content je moet maken en promoten. Liever niet zelf doen? Geen probleem. Ionmoon heeft een team dat werkt volgens de strategische richtlijnen.

Ontwerp Landingspagina’s

Voor een persoonlijkere ervaring van een dedicated publiek

Met landingspagina’s kun je een betere persoonlijke ervaring bieden aan een deel van jouw doelgroep. Ze zijn een goedkope manier om een beter publiek, meer gekwalificeerde leads en conversies te genereren.

Copywriting

Teksten gericht op jouw klanten, aansluiten bij de juiste taal

Strategische, aansprekende en aantrekkelijke teksten, die aansluiten bij jouw doelgroep, vormen de eerste waardevolle aanzet tot het opbouwen van jouw merkloyaliteit. 

Markt analyse

Verkennen van doelgroepen en de opbouw van persona’s

Marktanalyse vormt de kern van onze digitale marketing diensten. Identificeren van jouw doelgroep, identificeren van hun gedrag en koopbehoeftes. We bepalen niet alleen de grotere doelgroepen, maar gaan dieper met gedragspersona’s.

Internationale Audit

Ben jij digitaal klaar voor internationale successen?

Internationaal communiceren vergt meer dan een vertaling van de Nederlandse website. Aansluiten op de lokale cultuur, de lokale wetgeving, lokale vindbaarheid en vooral aansluiten op de gebruiker, vergt meer. In onze audit kijken we naar al deze aspecten.

Lead generatie voor B2B

Inpasbaar in jouw salesfunnel

Bezoeken jouw klanten jouw website vaker? Komen er bedrijven op jouw site die jij graag als klant wilt? Het begint met inzicht in het gedrag van jouw website bezoekers om de juiste actie te ondernemen. Prospekter levert je leads. Het laat zien welke bedrijven interesse tonen in jouw producten of diensten.

Webdesign

Voordat je begint met nieuwe digitale marketing campagnes, stel jezelf de volgende vraag: Is jouw website wel up-to-date? Heeft deze een redesign nodig?