IONMOON – Geddy van Elburg

EXPERT in (INTERNATIONALE) DIGITALE MARKETING & ANALYSE

 

Bridging the Gap between the Now and the Next

Hallo, mijn naam is Geddy van Elburg, de drijvende kracht achter IONMOON. Mijn pad in de digitale wereld begon bijna 25 jaar geleden, en wat een reis is het geweest. Van de eerste stappen in de digitale wereld tot de complexe, cultureel diverse wereld van internationale marketing vandaag de dag – het is een ervaring die mij heeft gevormd, net zozeer als ik vorm heb gegeven aan de digitale strategieën van talloze bedrijven.

Een persoonlijke benadering van technologie en mensen

Mijn aanpak is eenvoudig: ik kijk verder dan de technologie om de ware kern van jouw bedrijf te begrijpen. Het gaat om het vinden van de perfecte balans tussen wat digitaal mogelijk is en wat menselijk nodig is. Zoals ik het zie, bevinden de beste oplossingen zich op het snijvlak van innovatie en intuïtie – waar gegevens niet alleen spreken, maar ook betekenis hebben.

Samen groeien met een doordachte visie

Ik geloof sterk in samenwerking en wederzijds begrip. Samen met jou wil ik een toekomst bouwen waar jouw bedrijf niet alleen veerkrachtig is, maar ook klaar voor de dynamiek van morgen. Het is een samenspel van strategisch denken en een vleugje creativiteit, waarbij we ons aanpassen en leren met elke nieuwe uitdaging die we tegenkomen.

Menselijk gedrag als sleutel tot succes

Cijfers vertellen veel, maar niet het hele verhaal. Ik duik dieper in de analytics om te begrijpen wat jouw klanten echt beweegt. Dit inzicht is essentieel, vooral wanneer je internationaal wilt uitbreiden en opschalen. Het is het menselijke aspect dat ons vertelt hoe we moeten aanpassen en verbinden op een manier die echte waarde creëert.

Cultuur en online gedrag begrijpen

Mijn interesse in de menselijke kant van analytics heeft me geleerd hoe culturele verschillen onze digitale interacties beïnvloeden. Bij IONMOON negeren we geen culturele achtergronden; we gebruiken ze juist om ons werk te verrijken en ons begrip van online gedrag te verdiepen.

 

Door de jaren heen heb ik het vertrouwen en respect verdiend van bedrijven wereldwijd door hen te helpen groeien en hun marktaandeel te vergroten. Dat deed ik niet door achter de meute aan te lopen, maar door vanuit een unieke visie naar elk bedrijf en haar markt te kijken en consequent resultaten te leveren. Mijn expertise ligt in het begrijpen van de nuance van markten en het vinden van mogelijkheden waar anderen ze misschien niet zien.

Geddy van Elburg: Kennisdelen als spreker en trainer

Ik deel mijn kennis graag, of dat nu is door het geven van workshops, het spreken op conferenties, of het trainen van teams. Kennis is tenslotte het mooist als het gedeeld wordt. Wil je alvast meer lezen? Ga naar de IONMOON Insights.

“Geddy is an influential voice in the international digital marketing space. Her workshops and keynote speeches are sought-after events, sharing revolutionary perspectives on cross-cultural analytics.”

Komende Sessies/ Webinars/Workshops etc.

Bijeenkomst Duitsland- Workshop 16 Mei 2025: Presentatie:Duitsland Project Export. Organisatoren evofenedex en MKB Trade Office.

Voorgaande sessies/ Webinars etc.

Marketing Analytics Summit Berlijn 16 November 2023: Presentatie Working with national culture clusters in your export marketing analysis

Test and Learn Community 6 Oktober 2023: Webinar Working with national culture clusters in your export marketing analysis

Marketing Analytics Summit  Cross-Cultural Digital Analysis a Practical Approach
21 June 2023 Las Vegas

MKB Trade Office: Workshop Digital Online Marketing
September 2022 Deventer

Marketing Analytics Summit  Cross Cultural Digital Analysis
June 2022 Las Vegas

Virtual  Marketing Analytics Summit: Cross Cultural Digital Analysis
March 2022

UnternehmerVerband Mecklenburg Vorpommern & Connected Companies: Bridging cultural differences
Rostock nov 2021

Webinar Snoobi Finland: Webinar GPDR 2021

Webinar Metaalunie: Webinar Digital business in Germany 2021

Webinar MKB Trade Office: Country special Sweden 2020

Presentation MKB Deventer: Scandinavia Deventer 2019

MOA Digital Analytics Congres oktober 2019

Women in Analytics Amsterdam 2018

Deventer grows Digital 2018 Webanalyse voor MKB

Web Analytics Wednesdays Copenhagen 2018

Deventer grows Digital 2017 Opening keynote

Amsterdam Internationale digitale analisten door IHH Nordic 2017

Deventer Marktplaats 2017: Keynote on digital marketing

DAHub Workshop Privacy with Auralie Pols at   Berlin 2016

Waarom IONMOON?

Samenwerken met IONMOON – Geddy van Elburg betekent dat je een partner hebt die dieper graaft dan de oppervlakte. Ik gebruik data niet alleen om te rapporteren, maar om te begrijpen en te handelen. Het gaat om het maken van slimme, weloverwogen keuzes die jouw bedrijf vooruit helpen op het internationale podium.

Laten we samen jouw digitale toekomst vormgeven. Neem contact op en ontdek hoe we samen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen leiden.

DIGITALE ANALYTICS INSIGHTS & CULTUUR CLUSTER SEGMENTATIE

Masterclass

 

In-COMPANY TRAINING & CONSULTANCY 

 

WHITEPAPERS & SPREKER

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

WHITEPAPER: Culturele invloeden in Duits-Nederlandse zakenrelaties.

Een gids voor Nederlandse technologie- en maakbedrijven om meer gebruik te maken van culturele invloeden in Duits-Nederlandse zakenrelaties.
Leer hoe je meer uit het contact met je Duitse klanten kunt halen en hoe je een productieve en succesvolle samenwerking tot stand kunt brengen.