WEBSITE OPTIMALISATIE

 

RESULTAAT VERGROTEN MET WEBSITE OPTIMALISATIE

Je wilt meer resultaat uit jouw website. Dat begint met het verzamelen van data. Hoe gedragen de bezoekers zich op jouw site? Vanuit de verzamelde data uit analytics en andere datastromen ontstaat inzicht en kun je een strategie maken om jouw doelstellingen te bereiken: meer conversies (leads, transacties), meer herhaal bezoeken aan jouw site, enz.

Wij ontwikkelen een strategie, waarin vanuit data analyse en inzicht, architectuur, een klantgericht design, contentstrategie en marketingstrategie, gericht op de doelgroep van onze klanten, samen worden gebracht.

COMPLETE KIJK OP WEBSITE OPTIMALISATIE

Meer rendement uit jouw online inspanningen begint met een strategie. Ionmoon is een specialistisch digitaal internet bureau met een complete visie die we vertalen naar het verbeteren van de klantbeleving op jouw website. Dat wil zeggen, een geïntegreerde aanpak van data analyse, testen en verbeteren van sitearchitectuur, content en beeld. Ook voor de optimalisatie van een pagina of een deel van de site passen we deze methode toe.

Een voorbeeld van onze diensten

CONVERSIE OPTIMALISATIE

 

A/B TESTEN

 

USER EXPERIENCE AUDIT

 

SEO STRATEGIE

 

ANALYTICS DASHBOARD

 

DESIGN

 

VERANDEREND DIGITAAL LANDSCHAP

Mensen veranderen, markten veranderen en ook het digitale landschap is altijd in beweging. Daarom moet jouw strategie ook meebewegen en zich steeds aanpassen aan deze veranderingen. Met regelmatig nieuwe inzichten op bezoekersgedrag en marktontwikkelingen zorgen we voor nieuwe aanbevelingen om de website up-to-date te houden en niet alleen de markt te volgen, maar ook voorop te lopen.

We zoeken naar lange termijn mogelijkheden voor verbeteringen, zodat je altijd in lijn blijft met jouw business doelen. We helpen je om altijd aan de bal te blijven.

ONZE GEÏNTEGREERDE AANPAK

j

DOELEN DEFINIËREN

l

PLAN EN STRATEGIE ONTWIKKELEN

IMPLEMENTATIE

g

RESULTATEN METEN EN FINETUNEN

ONDERZOEK EN ANALYSE

Welke optimalisatie je ook wilt uitvoeren, er ligt altijd een gedegen onderzoek aan ten grondslag. Om je doelen te bereiken en jouw site te verbeteren analyseren we eerst de concurrentie, de markt en de doelgroep. We verzamelen kanaal specifieke data om jouw sterke en zwakke punten in kaart te brengen. Dit alles vertalen we naar betekenisvolle inzichten en een plan van aanpak met concrete aanbevelingen.

STRATEGIE EN TESTEN

Optimalisatie betekent de juiste bezoekers op de juiste plaats en op de juiste tijd laten converteren. Elk verhaal, elke slogan en elk visueel element moeten hierop gebaseerd zijn. Onze adviezen gaan dan ook verder en combineren UX design, SEO (zoekmachine-optimalisatie) en conversie-optimalisatie. Onze strategie wordt onderbouwd door analyse van (tracking) data, A/B testen, heatmapping, user testing, etc.

IMPLEMENTATIE

We stoppen niet bij onderzoeken en analyse, maar de uitkomsten van deze testen worden direct vertaald naar concrete implementatie. Dat geldt ook voor websites die niet door ons gebouwd zijn. Daar werken we samen met uw eigen partijen.

Na de implementatie worden de uitkomsten verder gemonitord en gefinetuned.

USER EXPERIENCE AUDIT

Jouw bezoekers verwachten een goede ervaring als ze jouw site bezoeken. Tijdens onze user Experience Audit kijjkt een UX-expert samen met een designer naar jouw site en analyseren we welke ervaring een bezoeker op jouw site krijgt.